Kolarikorjaamo

Käytössämme on laadukkaat korinoikaisu- ja mittalaitteet kolaroitujen autojen kunnostamista varten ja näiden asianmukaisten laitteiden avulla saamme autosi korin jälleen alkuperäisten mittojen mukaisiksi.

Teemme kattavasti peltitöitä kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Yleensä peltivauriot ovat kosmeettisia, mutta heikentävät autosi jälleenmyyntiarvoa. Korjaamattomana ne altistavat auton pinnan ruostumiselle, joka puolestaan aiheuttaa nopeasti isompia ongelmia.

Suoristamme lommolle menneet pellit, hiomme vauriokohdat ja tasoitamme epätasaisuudet. Lopuksi korjattu vaurio maalataan alkuperäiseen loistoonsa.

Muovikorjaukset

Osaavissa käsissä muoviosat on mahdollista korjata uudenveroiseen kuntoon.

Esimerkiksi vaurioitunut puskuri voidaan saada alkuperäiseen kuntoonsa muovikorjauksen avulla.

Teemme laadukkaat muovikorjaukset henkilö- ja pakettiautoihin.

Automaalaamo

Omassa maalaamossamme hoidamme maalaukset tarkasti ja huolellisesti kolarikorjauksen aikana kun irto-osia voidaan maalata jo korjauksen aikana.
Maalaukset saadaan toteutettua sujuvasti kun autoa ei tarvitse turhaan siirrellä.

Vauriotarkastukset

Laskemme huolellisesti auton korjauksesta syntyvät kustannukset ennen kuin ryhdymme korjaustoimenpiteisiin. Tällöin saat etukäteen tietää korjauksien hinnat.

Teemme autojen vahinkotarkastukset kaikille vakuutusyhtiöille.

Lasityöt

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset sekä muidenkin lasien vaihdot.

Käytämme laadukkaita Saint-Gobain laseja.

Sijaisauto

Saadaksesi korvauksen sijaisauton käytöstä, tulee vakuutusyhtiöön toimittaa aina vahinkoilmoitus ja käyttötarveselvitys.

Käyttötarveselvityksessä osoitat tarvitsevasi autoa työssäsi tai sen, että auto on muuten päivittäisessä liikkumisessasi välttämätön.

Tulosta käyttötarveselvitys lomake